Skrivet av bastardo.blogg.se!

Detta är som sagt bara mina tankar...Hörde på radion i dag om poliserna i rosengård som gick loss på några små invandrarkillar. De skrek  "Apajävel" och "Blattesvin" . Tuffa killar bakom batonger och pistoler misshandlar några busar som inte får slå tillbaka, eller inte kan. Sen sätter de sig i sin varma bil, tar av sig kevlarhandskarna och gnuggar händerna, åker flinande till statoil och snyltar gratis kaffe för att sedan åka hem och klappa frugan på stjärten och fråga vad det blir för mat.  ... Sadister!
Mina tankar om ordningspolisen och trafikpolisen är att de måste var de yrken som dragit till sig mest sadister, översittare och folk med sjukast människosyn av alla yrkeskårer genom åren.


Det finns två typer av människor som blir poliser: Den första är skolans ordningsman. Killen som skvallrade för fröken så fort någon gjort nåt bus . Han blev således utstött men det spelade honom ingen roll. *Han hade ett så starkt sjukligt begär av att kontrollera att alla följde reglerna så han fattade aldrig att han var hatad. Tvärtom, han trodde han var omtyckt och populär. Valet på yrke föll honom naturligt, nitisk polis, och inte en lyslös cycklist, gångfyllerist, eller bilförare går säker. Rätt ska vara rätt!


Den andra typen är  mobboffret eller mobbaren. När de väl blivit poliser är de samme man. Mobboffret framkallar under alla år ett starkt hat och längtar efter att få trycka ner folk, skrika på dem, slå på dom, straffa dom för allt lidande han fått stå ut med i skolkorridorena. För alla sömnlösa nätter med magont och dödslängtan. Mobbaren genomgår antagligen samma sak, men tidigare. Han har haft en tuff uppväxt hemma och tar ut det på de mindre i skolan, redan innan han blivit polis. Men efter skolan har han lärt sig att gilla våldet och terrorn.

Vad skulle de nu välja för yrke där man kan slå folk utan att de slår tillbaka? Valet blir lätt: Polis!


Alla Ordningspoliser och trafikpoliser är rötägg! Håller du inte med mig så har du antingen aldrig haft något med dom att göra, eller så känner du någon privat och kan inte tänka dig att han skulle vara annorlunda i tjänsten. Men där har du tyvärr fel. Ni som bor i Stockholm kan ju ta en titt i tunnelbanan inför nästa fotbollsmatch, vilket lag som helst. Där står poliserna uppradade med batongerna redo, vilket är illa nog i sig, men de vänder på dem så att de kan slå med järnringen på handtaget. Det är en sport för dom att "märka" så många som möjligt.

Nu undrar skeptikerna vad jag har för vetenskapliga fakta att luta mig tillbaka på.  Det har jag inga. Detta är som sagt bara mina tankar...



Tycker personligen att han har helt rätt!
// Love ramon! <3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback